Ισπανία

Με σούπερ Λο Σέλσο η Μπέτις «καθάρισε» με άνεση την Χετάφε

Ο φοβερός Λο Σέλσο «καθάρισε» για λογαριασμό της Μπέτις σκοράροντας και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Χετάφε, για το τελικό 2-1.

Ρεάλ Μπέτις και Χετάφε συναντήθηκαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην La Liga, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1, χάρη στο «σόου» του Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Ο Αργεντινός ήταν ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν απλώς να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ματς, με το γκολ του Αραμπάρι.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στο 61ο λεπτό, με τον Λο Σέλσο να αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μίγια, όταν και ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μέσα στη περιοχή. Ο Αργεντινός δεν λάθεψε και έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα, μετά την επανεμφάνιση του με τη φανέλα της Μπέτις.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους, πάλι με τον Λο Σέλσο, αυτή τη φορά όμως ο MVP του ματς δοκίμασε από μακριά το πόδι του και δικαιώθηκε πετυχαίνοντας στο 74’ το 2-0, με εντυπωσιακό τρόπο, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σόρια.

Ο Αραμπάρι έβαλε το γκολ της τιμής για την Χετάφε στο 90+3’ με εξαιρετική κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ρίκο, για το τελικό 2-1.

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Αλαβές-Σεβίλλη
Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Οσασούνα-Λας Πάλμας
Βελένθια-Χιρόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ
Χετάφε-Λεγανιές
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπέτις-Μαγιόρκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x