Πορτογαλία

Σπόρτινγκ: Και πάνω που το… έπαιρνε απόφαση για Ιωαννίδη, η Μπέτις πάει να της «κλέψει» τον Βίτορ Ρόκε!

Αποφασισμένη να… προσπεράσει τη Σπόρτινγκ και να κάνει δικό της τον Βίτορ Ρόκε είναι η Μπέτις, με τους ανθρώπους της να συζητούν κατ' ιδίαν με την Μπαρτσελόνα για δανεισμό του 19χρονου φορ.

Μπάσιμο της Μπέτις για Βίτορ Ρόκε!

Την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 19χρονου φορ, οι «βερδιμπλάνκος» κινούνται αποφασιστικά για την ίδια περίπτωση.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από σχετική φωτογραφία που ανήρτησε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, άνθρωποι από τη διοίκηση των Σεβιγιάνων βρίσκονται στη Βαρκελώνη, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου.

Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει τελείως διαφορετικού τύπου προτάσεις από τις δύο ομάδες. Από τη μία, η Σπόρτινγκ δίνει... ζεστό χρήμα για να αποκτήσει τα δικαιώματά του (τα ποσά βάσει των δημοσιευμάτων κυμαίνονται ανάμεσα σε 20 και 30 εκατ. ευρώ). Από την άλλη, η Μπέτις προσφέρει τη δυνατότητα στους «μπλαουγκράνα» να... ψήσει τον παίκτη τους στη La Liga μέσω δανεισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια της Σπόρτινγκ να κάνει δικό της τον Ρόκε πιθανότατα θα επηρεάσει την αντίστοιχη για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι Πορτογάλοι, στρεφόμενοι στην περίπτωση του παίκτη των «μπλαουγκράνα», έδειχναν να... συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν θα αποκτήσουν τον φορ του Παναθηναϊκού για να πλαισιώσει τον Βίκτορ Γκιόκερες στην επίθεσή τους. Πλέον, μένει να φανεί εάν το γερό μπάσιμο της Μπέτις αλλάξει τα δεδομένα.

Η άφιξη των ανθρώπων της Μπέτις στη Βαρκελώνη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x