Πορτογαλία

Ανατροπή και τεσσάρα για Μπενφίκα

Έστω και με ανατροπή, η Μπενφίκα διέλυσε 4-1 στο «Ντα Λουζ» τη Σάντα Κλάρα για την πέμπτη αγωνιστική της Primeira Liga και μείωσε στο -5 από την κορυφή.

Συνεχίζει να απειλεί όσο μπορεί η Μπενφίκα για να βρεθεί στην κορυφή της Primeira Liga. Οι «αετοί» νίκησαν με ανατροπή άνετα στο δεύτερο ημίχρονο 4-1 τη Σάντα Κλάρα στο «Ντα Λουζ» για την πέμπτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μείωσαν στο -5 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι ελπίζουν να «κλέψουν» τον τίτλο από τα «λιοντάρια», περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Πόρτο, η οποία την Κυριακή υποδέχεται στο «Ντραγκάο» τη Φαρένσε.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -6 από την πρώτη θέση, αλλά εξακολουθούν να διεκδικούν τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Και, μάλιστα, προηγήθηκαν με τον Βινίσιους μόλις στο 1’, αλλά οι Ακτούρκογλου στο 27’ και Φιορεντίνο στο 34’ διαμόρφωσαν το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου πριν τα γκολ των Αντόνιο Σίλβα στο 47’ και Ντι Μαρία στο 58’ διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

«Κόλλησε» η Φαμαλικάο και, με το 1-1 που παραχώρησε ση Ζιλ Βισέντε, έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο -3 από την κορυφή, ευρισκόμενη τώρα στο -5 από τη Σπόρτινγκ και δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η νεοφώτιστη Βιλαφρακένσε, η οποία νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Ρίο Αβε και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Άφησε λίγο πιο μακριά από τις πρώτες θέσεις τη Μορεϊρένσε η Κάσα Πία, επικρατώντας της 3-1 εντός έδρας κι ανεβαίνοντας στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις.



Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 13/9
Αρούκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3

Σάββατο 14/9
Κάσα Πία-Μορεϊρένσε 3-1

Βιλαφρακένσε-Ρίο Άβε 1-0

Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα 4-1

Φαμαλικάο-Ζιλ Βισέντε 1-1

Κυριακή 15/09
Πόρτο-Φαρένσε (17:30)

Εστορίλ-Νασιονάλ Μαδέιρα (20:00)

Μπράγκα-Γκιμαράες (22:30)

Δευτέρα 16/9
Εστρέλα Αμαδόρα-Μποαβίστα (22:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x