Πορτογαλία

Πέτυχε την τριάρα που ήθελε και πήγε ημιτελικά η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα νίκησε 3-0 την Κοβίλια στο «Ντα Λουζ» για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, αφού ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με την Γκιμαράες.

Η Μπενφίκα νίκησε 3-0 την Κοβίλια της δεύτερης κατηγορίας στη Λισαβόνα για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και πέτυχε το σκορ που χρειαζόταν για να ευνοηθεί στην ισοβαθμία με την Γκιμαράες και να προκριθεί αυτή στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού έφτασε στα 6-3 τέρματα και άφησε την έβδομη ομάδα της Primeira Liga στο 5-3 και εκτός συνέχειας.

Οι «αετοί» προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Σεφέροβιτς στο 28’. Η αποβολή του Τέμπενγκ στο 38’ βοήθησε τους Λουζιτανούς να πετύχουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νούνιες στο 68’ και στο 73’ και να πάρουν το «εισιτήριο».

«Έκλεισε» με νίκη η αποκλεισμένη Πόρτο, η οποία νίκησε 1-0 στο «Ντραγκάο» τη Ρίο Αβε με το γκολ του Πέπε στο 83’, αποκλείοντας ουσιαστικά την αντίπαλό της και δίνοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά στη Σάντα Κλάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x