Ιταλία

Τρόμος για τον Ρομπέρτο Μπάτζο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και τον χτύπησαν στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου!

Toν απόλυτο τρόμο βίωσε ο Ρομπέρτο Μπάτζο, καθώς πέντε ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και τον χτύπησαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο για ράμματα.

Νύχτα τρόμου για τον Ρομπέρτο Μπάτζο!

Ο βετεράνος Ιταλός ποδοσφαιριστής, βίωσε έναν «εφιάλτη» το βράδυ της Πέμπτης (20/6) την στιγμή που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της «σκουάντρα ατζούρα» με την Ισπανία για το Euro.

Όπως μεταφέρουν ιταλικά ΜΜΕ ο «μικρός βούδας» βρισκόταν στην Αλταβίλα Βισεντίνα, όταν μια ομάδα πέντε ατόμων, εισέβαλε στο σπίτι του με όπλα προκειμένου να τον ληστέψει.

Μάλιστα τα νέα που έρχονται από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Μπάτζο, προσπάθησε να τους σταματήσει, παλεύοντας με έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα ο ληστής να τον χτυπήσει με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι, προκαλώντας του μια βαθιά πληγή!

Έτσι ο Μπάτζο και η οικογένεια του κλειδώθηκαν για περισσότερα από 40 λεπτά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού περιμένοντας να φύγουν οι ληστές και έπειτα έσπασε την πόρτα, κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του τοποθετήθηκαν ράμματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x