Ισπανία

Μπαρτσελόνα… επισκέπτης να σου πετύχει (video)

Η Μπαρτσελόνα δεν λυπήθηκε την εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης την οποία συνέτριψε με 7-1 σε φιλικό αγώνα που έγινε στην ασιατική χώρα. Χατ-τρικ ο Πέδρο, δύο γκολ ο Μέσι, σεφτέ ο Νεϊμάρ.

Ίχνος σεβασμού απέναντι στους φιλόξενους Ταϊλανδούς δεν έδειξε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 7-1 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ασιατικής χώρας και ίσως ο δείκτης του σκορ να ήταν ακόμη μεγαλύτερος αν ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν έκανε τόσες αλλαγές. Τον αγώνα στην Μπανγκόγκ παρακολούθησαν περίπου 65.000 θεατές.

Ο Πέδρο πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας στο 19’, το 35’ και το 48’, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δύο φορές δίχτυα, στο 14’ με πέναλτι και στο 25’, ενώ το σκορ άνοιξε με το παρθενικό του γκολ με τη νέα του ομάδα ο Νεϊμάρ στο 12’ και το έκλεισε ο Αλέξις Σάντσες στο 49’. Οι δύσμοιροι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά στο 43’ με πέναλτι του Ντάνγκντα.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές (61’ Πίντο), Άλβες, Πικέ (46’ Μπαρτρά), Μπανιάκ (46’ Μασεράνο), Αντριάνο (46’ Άλμπα), Σέρχι (46’ Μοντόγια), Σονγκ (46’ Τσάβι), Σεσκ (67’ Ντονγκού), Πέδρο (46’ Μπουσκέτς), Μέσι (46’ Ινιέστα), Νεϊμάρ (46’ Αλέξις).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x