Ισπανία

Επικό τρολ της Μπαρτσελόνα: «Bάφτισε» σκόρερ της Μπέτις τους Φάτι και... Κριστιάνο!

Η Μπαρτσελόνα με μια επική ανάρτηση μετά το 5-0 επί της Μπέτις, «ανέβασε» φωτογραφία στο Twitter με την οποία... έχρισε σκόρερ των «βερδιμπλάνκος» τον Φάτι και τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μπαρτσελόνα ήταν σαρωτική απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις την οποία και «σκόρπισε» στο Μοντζουίκ με το εμφατικό 5-0 για την 5η αγωνιστική της La Liga, με τον Τσάβι να βλέπει τους Κανσέλο και Φέλιξ να σκοράρουν τα πρώτα τους τέρματα με τα «μπλαουγκράνα»!

Ωστόσο μετά το τέλος του ματς οι Καταλανοί θέλησαν να τρολάρουν τους «βερδιμπλάνκος» οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα με το σφύριγμα της λήξης στο προσωπικό λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ανέβηκε μια πανηγυρική φωτογραφία με το σκορ του αγώνα και τους ποδοσφαιριστές που βρήκαν δίχτυα.

Η ιδιαιτερότητα όμως της συγκεκριμένης ανάρτησης είχε να κάνει με το γεγονός ότι παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν, στον «πίνακα» υπήρχαν δυο ονόματα!

Αυτό του Ανσού Φάτι, ο οποίος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπράιτον αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο που διέγραψε μια τεράστια καριέρα με τη φανέλα της «μισητής» Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x