Ισπανία

Μουρίνιο: «Προπονούσα τον πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο»

«Καρφιά» από τον Ζοσέ Μουρίνιο προς τον Κριστιάνο. Ο special one τόνισε πως στο παρελθόν –στη Μπαρτσελόνα- έχει προπονήσει τον… πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο. Τι είπε για τον Μπέιλ.

Υπήρχαν έντονες φήμες πως οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και αυτές πλέον επιβεβαιώνονται πλήρως. Και μάλιστα δια στόματος Ζοσέ Μουρίνιο, που άφησε αιχμές κατά του Κριστιάνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN o Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως όταν ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ως βοηθός του Μπόμπι Ρόμπσον, είχε προπονήσει τον… πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο, στην μία και μοναδική χρονιά του «φαινομένου» στους «μπλαουγκράνα», το 1996-97.

«Ήμουν προπονητής για πρώτη φορά το 2000 με την Μπενφίκα, αλλά και πριν από εκεί ήμουν βοηθός σε μεγάλες ομάδες, όπου δούλεψα δίπλα σε σπουδαίους τεχνικούς και με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Όταν ήμουν 30, προπονούσα τον Ρονάλντο. Όχι αυτόν (τον Κριστιάνο), αλλά τον πραγματικό, τον Βραζιλιάνο», ήταν τα «καρφιά» του special one προς τον συμπατριώτη του και συνέχισε σχετικά με τον Μπέιλ και την μεταγραφή του στη Ρεάλ:

«Είχα ζητήσει την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ την περασμένη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η μεταγραφή δεν ήταν δυνατό να γίνει. Φέτος φαίνεται πως θα γίνει και είμαι χαρούμενος για την Ρεάλ, καθώς ο Μπέιλ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Τα χρήματα που… ακούγονται για την μεταγραφή είναι τεράστια και ο Ουαλός θα έχει πλέον την πίεση να αποδείξει πως άξιζε η επένδυση».

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x