Ιταλία

Τεό και Λεάο έδωσαν ξανά την καλύτερη απάντηση στον Φονσέκα, στην πρώτη νίκη της Μίλαν

Επέστρεψαν στην 11άδα και χρειάστηκαν το πολύ δυο λεπτά για να δείξουν στον Φονσέκα ότι… κακώς τους αφήνει στον πάγκο. Οι Λεάο και Τεό, είχαν την πιο σωστή αντίδραση για τη Μίλαν.

Η Μίλαν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για φέτος στη Serie A με το 4-0 επί της Βενέτσια στην 4η αγωνιστική, με τους «ροσονέρι» να πετυχαίνουν όλα τα γκολ της αναμέτρησης στο πρώτο ημίωρο.

Αυτό το ξέσπασμα ήταν απαραίτητο για το σύνολο του Φονσέκα, ο οποίος είδε και την καλύτερη αντίδραση από ποδοσφαιριστές που είχε αφήσει στον πάγκο στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι.

Οι Τεό Ερναντές και Ραφαέλ Λεάο είχαν βρεθεί στους αναπληρωματικούς της αναμέτρησης με τη Λάτσιο στα τέλη Αυγούστου, μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτο και ο Πορτογάλος σκόραρε για το τελικό 2-2.

Τώρα, ο σκόρερ εκείνου του τέρματος για την εξασφάλιση του βαθμού, έκανε ασίστ με τακουνιά στον Τεο που του έκανε το overlap και προτού συμπληρωθούν δυο λεπτά αγώνα, έγινε το 1-0.

Οι δυο τους έδωσαν την καλύτερη απάντηση γι’ ακόμα μια φορά στον προπονητή τους, ο οποίος ναι μεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους δυο τους, αλλά επανέλαβε πως «θα πρέπει να δέχονται την απόφασή μου όταν τους αφήνω εκτός 11άδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x