Ιταλία

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Μίλαν: Τα έσοδα από την πώληση των φανελών των παικτών στους πλημμυροπαθείς της Μπολόνια

Πολύ ωραία πρωτοβουλία από τη Μίλαν, η οποία ανακοίνωσε πως τα έσοδα από την πώληση των εμφανίσεων που θα φορέσουν οι παίκτες κόντρα στην Μπολόνια, θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

Εξαιτίας της αδιάκοπης βροχόπτωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο και της υπερχείλισης ποταμών, ένα μεγάλο μέρος της πόλης της Μπολόνια πλημμύρισε, με αποτέλεσμα πολύ άνθρωποι να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, χάνοντας μάλιστα και περιουσίες τους.

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία συνεδρίασε και αποφάσισε την παροχή επιπλέον βοήθειας στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, την στιγμή που οι ζημιές, για τον γεωργικό τομέα, πυρήνα της οικονομικής ανάπτυξης της πόλης, είναι ανυπολόγιστες.

Μια φυσική καταστροφή που μόνο ασυγκίνητες δεν άφησε και τις ομάδες της Serie A, με την ομάδα της πόλης, την Μπολόνια, να ανακοινώνει πως το 50% των εσόδων από τον αγώνα κόντρα στη Μίλαν το Σάββατο (26/10) θα διατεθεί στους πληγέντες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι «ροσονέρι», οι οποίοι ανακοίνωσαν με τη σειρά τους πως οι φανέλες των παικτών που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι θα τεθούν προς πώληση, με τα έσοδα να διατίθενται σε όσους έχουν υποστεί ζημιά από τις πλημμύρες.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x