Ιταλία

Τα βρήκαν Μίλαν και Φοφανά και τώρα.... πρέσινγκ στη Μονακό

Την απόκτηση του Γιουσούφ Φοφανά από τη Μονακό προσπαθεί η Μίλαν, η οποία έχει ως «σύμμαχο» τον παίκτη και θέλει να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας.

Την περίπτωση του Γιουσούφ Φοφανά προχωρά η Μίλαν.

Όπως σημειώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ροσονέρι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο χαφ και πλέον η... μπάλα περνά στην πλευρά της Μονακό.

Η γαλλική ομάδα ζητά 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη. Ποσό, βέβαια, που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η Μίλαν, μιας και το συμβόλαιο του 25χρονου άσου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Εξού και ο Φοφανά και Μίλαν έχουν, υπό μία έννοια, το «πάνω χέρι» στις διαπραγματεύσεις, καθώς οι Μονεγάσκοι κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Ως εκ τούτου, η ομάδα από το Μιλάνο έχοντας με τον πλευρό της και τον Φοφανά, θα πιέσουν τη Μονακό να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Ο Φοφανά μετακόμισε από τη Στρασμπούργκ στη Μονακό τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε μετρά 175 συμμετοχές, με επτά γκολ και 15 ασίστ. Με τη Γαλλία έχει σημειώσει 21 συμμετοχές και τρία γκολ, οι τρεις εξ αυτών στο Euro 2024 ερχόμενος από τον πάγκο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x