Stoiximan Super League

Μέσα ο Ντουρμάζ, επιβράβευση σε Γιαννιώτα!

Με τον Ντουρμάζ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη Βέροια. Μέσα κι ο Γιαννιώτας που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σίλβα με Πλατανιά. Εκτός ο Καμπιάσο.

Στη διάθεση του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα τον Τζίμι Ντουρμάζ για το εκτός έδρας ματς (31/10, 19:30) του Ολυμπιακού με τη Βέροια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες δύο ημέρες, αλλά και σήμερα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Αντιθέτως, ο Εστεμπάν Καμπιάσο που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, επίσης από προχθές, δεν είναι στην αποστολή.

Ο 38χρονος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του παιχνιδιού (4/11) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, ενώ ως γνωστόν ο Ντουρμάζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (τουλάχιστον στην πρώτη φάση), καθώς δεν έχει δηλωθεί.

Επιπλέον, ο τεχνικός των Πειραιωτών συμπεριέλαβε τον Γιάννη Γιαννιώτα στην αποστολή, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πλατανιά (2-2), στο οποίο αγωνίστηκε από το 69’ και μετά (πέρασε στη θέση του τραυματία Κολοβού) και ήταν πολύ δραστήριος.

Θεραπεία έκανε ο Τσόρι (που τρέχει για Παναθηναϊκό), πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Νταβίντ Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x