Stoiximan Super League

Μάρκο Σίλβα: «Η ομάδα αξίζει τα συγχαρητήρια»

Στη δουλειά που έγινε από όλους στον Ολυμπιακό απέδωσε τα εύσημα ο Μάρκο Σίλβα σε δηλώσεις του για την ανάδειξη του ως καλύτερος προπονητής της εφετινής Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάρκο Σίλβα παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Σούπερ Λίγκας της εφετινής σεζόν. Στις δηλώσεις του έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που κερδίζω αυτό το βραβείο, όχι μόνο από την ψήφο των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα από την ψήφο των φιλάθλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα περισσότερα συγχαρητήρια τα αξίζει η ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα να δουλεύει τόσο καλά, δε νομίζω ότι θα έπαιρνα αυτό το βραβείο», τόνισε ο πορτογάλος και συνέχισε:

«Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάναμε. Επίσης, θα ήθελα να πω μία καλή κουβέντα για τους συνεργάτες μου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιήσαμε», κατέληξε.

#Repost @m_silvaoficial ??? Estou muito satisfeito por ganhar este premio, nao so por ser o reconhecimento dos fas do Olympiacos, mas por ser tambem um voto dos adeptos do futebol grego no geral. Este premio, nao e meu, e de toda a equipa. Se este grupo nao tivesse trabalhado tao bem eu nunca o ganharia. Por isso, quero felicitar os meus jogadores e agradecer-lhes pelo seu empenho ao logo de toda a epoca. Gostaria tambem de deixar uma palavra de apreco para os meus colegas e para resto da equipa tecnica pelo excelente ano que tivemos. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που κερδίζω αυτό το βραβείο, όχι μόνο από την ψήφο των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα από την ψήφο των φιλάθλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα περισσότερα συγχαρητήρια τα αξίζει η ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα να δουλεύει τόσο καλά, δε νομίζω ότι θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάναμε. Επίσης, θα ήθελα να πω μία καλή κουβέντα για τους συνεργάτες μου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιήσαμε. @olympiacosfc

A photo posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x