Κύπρος

Σε ομάδα-έκπληξη στην Κύπρο ο Καμορανέζι!

Ο Μάουρο Καμορανέζι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας, με τον άλλοτε σπουδαίο θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου να παρουσιάζεται την Πέμπτη.

Ένα σπουδαίο όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου έφερε η Καρμιώτισσα στην Κύπρο. Ο άλλοτε θρύλος της Γιουβέντους, αλλά φυσικά και της «σκουάντρα ατζούρα», o Μάουρο Καμορανέζι, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος.

«Η Καρμιωτισσα ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία της με τον αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο απόψε, Τρίτη στις 20:00 στο αεροδρόμιο Λαρνακας!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, θα έχει κατ’ ιδία συνάντηση με τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Σταύρο Δημοσθένους για οριστικοποίηση της συμφωνίας και υπογραφές των σχετικών συμβολαίων. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του. Η συμφωνία συνεργασίας αφορά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου»
, τονίζεται από το κλαμπ.





Ο Μάουρο Καμορανέζι αναμένεται την Πέμπτη να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και θα ντεμπουτάρει την ερχόμενη Παρασκευή στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 47χρονος με ρίζες από την Αργεντινή τεχνικός, έχει κοουτσάρει τις Κόρας ντε Τέπικ, Τίγκρε, Σαφελατέρος, Ταμπόρ Σεσάνα, Μάριμπορ και Φλοριάνα, ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή στη Μαρσέιγ.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Καμορανέζι έχει αγωνιστεί σε Αλντοσίβι, Σάντος Λαγκούνα, Μπάνφιλντ, Κρους Ασούλ, Βερόνα, Γιουβέντους, Στουτγάρδη, Λανούς και Ράσινγκ Κλουμπ. Έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα του, όντας μέλος της φοβερής ομάδας που το σήκωσε το 2006.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x