Ιταλία

Μαλντίνι: Το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ιταλία

Τις σκέψεις του αναφορικά με τους διεκδικητές του τίτλου στο ιταλικό πρωτάθλημα μετέφερε ο Πάολο Μαλντίνι, στο περιθώριο εκδήλωσης στη Φλωρεντία.

Την άποψη πως η Serie A ανήκει στο top3 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, παρά την αντίθετη εικόνα που έχουν ορισμένοι φίλαθλοι και δημοσιογράφοι για το πρωτάθλημα στην Ιταλία, εξέφρασε ο Πάολο Μαλντίνι.

Μάλιστα, ο θρύλος της Μίλαν ρωτήθηκε στο περιθώριο εκδήλωσης στη Φλωρεντία για το φαβορί της φετινής σεζόν, βάζοντας στην πρώτη θέση την «αιώνια» αντίπαλο, Ίντερ.

«Το πρωτάθλημα δεν χαίρει μεγάλης εκτίμησης, αλλά τεχνικά, τακτικά, και από άποψη γνώσεων είναι στην πρώτη τριάδα στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος στόπερ και μέχρι πρότινος στέλεχος των «ροσονέρι».

Στη συνέχεια, μίλησε για το φαβορί του τίτλου στην Ιταλία: «Η Ίντερ διαθέτει ένα καλύτερο ρόστερ, ενώ οι αντίπαλοί της προχώρησαν σε πολλές αλλαγές στα δικά τους ρόστερ και θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να δέσουν.

Η Μίλαν τερμάτισε δεύτερη την περασμένη σεζόν και είναι υποψήφια (για τον τίτλο). Η Γιουβέντους ενισχύθηκε σημαντικά, όπως η Νάπολι και η Ρόμα. Αυτές είναι οι ομάδες, για εμένα, που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x