Ισπανία

Ήρωας και πάλι ο Πέρεζ χάρισε τη νίκη στην Βιγιαρεάλ στο φινάλε, απέναντι στη Μαγιόρκα!

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει η Βιγιαρεάλ βρήκε το νικητήριο γκολ μέσα στην έδρα της Μαγιόρκα στις καθυστερήσεις με τον Αγιόθε Πέρεζ να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μαγιόρκα πήρε η Βιγιαρεάλ, με τον Αγιόθε Πέρεζ να σκοράρει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, για να χαρίσει στην ομάδα του και τους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 2-1 με τον Πέρεζ να γίνεται ο απόλυτος ήρωας, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα, μόλις στην 5η αγωνιστική της La Liga.


Η Βιγιαρεάλ πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, οι οποίες την έχουν φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την πρώτη Μπαρτσελόνα, αν και οι «μπλαουγκράνα» έχουν παιχνίδι λιγότερο.



Την δυναμική της αυτή, την απέδειξε και στο σημερινό (14/09) παιχνίδι, με τον Κόστα να σκοράρει για χάρη της Βιγιαρεάλ στο 27’ πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με την καινούργια του ομάδα, με μία εξαιρετική κεφαλιά, μετά την πάσα Μπαένα. Ο νεαρός αμυντικός αποκτήθηκε τη φετινή μεταγραφική περίοδο από την Τουλούζ.

Το 57’ η Μαγιόρκα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με το αυτογκόλ του Αλμπιόλ. Ο πολύπειρος αμυντικός προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά άθελά του την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κόντε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μετά από ένα πολύ άσχημο τάκλιν, Λάτο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, από το 69ο λεπτό.

Στο φινάλε η Βιγιαρεάλ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα με τον Αγιόθε Πέρεζ. Ο Ισπανός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα υπέροχο τελείωμα, έγραψε το τελικό 2-1, ξεσπώντας ταυτόχρονα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Σάββατο 14/09
Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 1-1
(27’ Κόστα – 57’ Αλμπιόλ αυτογκόλ)

Εσπανιόλ-Αλαβές 17:15

Σεβίλλη-Χετάφε 19:30

Ρεάλ Σοδιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Κυριακή 15/09
Θέλτα-Βαγιαδολίδ 15:00

Χιρόνα-Μπαρτσελόνα 17:15

Λας Πάλμας-Αθλέτικ Μπιλμπάο 19:30

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 22:00

Δευτέρα 16/09
Ράγιο Βαγεκάνο-Οσασούνα 22:00

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Αλαβές-Σεβίλλη
Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Οσασούνα-Λας Πάλμας
Βελένθια-Χιρόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ
Χετάφε-Λεγανιές
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπέτις-Μαγιόρκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x