Γενικά

Ο Μαντσίνι γκρίνιαξε για τους πολλούς ξένους στη Σαουδική Αραβία: «20 από τους παίκτες μου δεν παίζουν βασικοί»

Ο προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έπειτα από την ισοπαλία της Εθνικής του ομάδας με την Ινδονησία (1-1), παραπονέθηκε πως οι διεθνείς του δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε πριν από περίπου έναν χρόνο την Εθνική Ιταλίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο έχει αρχίσει να τα βρίσκει δύσκολα, καθώς η ομάδα του έφερε μια απροσδόκητη ισοπαλία κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Ινδονησία (1-1), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.

Ο Μαντσίνι μετά τον αγώνα παραπονέθηκε για τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του, τονίζοντας πως «20 από τους ποδοσφαιριστές μου δεν παίζουν βασικοί στις ομάδες τους», κάνοντας παράλληλα έκκληση στην ομοσπονδία να βρει μια λύση έτσι ώστε οι Άραβες παίκτες να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, αυτό που ζητάει ο Ιταλός προπονητής έρχεται σε αντίθεση με τη μεταγραφική πολιτική των ομάδων της χώρας, οι οποίες σπαταλούν την τελευταία διετία αλόγιστα ποσά για να πείσουν μεγάλα ονόματα, όπως είναι και ο ίδιος άλλωστε, να αφήσουν την Ευρώπη για τον περσικό κόλπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x