Γενικά

Πήραν το ΟΚ από την UEFA για να παίξουν στις ίδιες διοργανώσεις με Τζιρόνα & Νις οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν το ελεύθερο από την UEFA για να συμμετάσχουν με τις... ομόσταβλές τους, Τζιρόνα και Νις στις ίδιες διοργανώσεις στην Ευρώπη.

Πιθανότατα κανείς δεν αμφέβαλε πως θα βρισκόταν η λύση, ωστόσο πλέον είναι και επίσημο. Η UEFA έδωσε το πράσινο φως σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στις ίδιες διασυλλογικές διοργανώσεις με τα κλαμπ που συνδέονται μαζί τους ιδιοκτησιακά, τις Τζιρόνα και Νις αντίστοιχα.

Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφερε την Παρασκευή (05/07) πως έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο καθεστώς της ισπανικής και της γαλλικής ομάδας, με την επιρροή της ιδιοκτησίας να μειώνεται.

Υπενθυμίζεται πως Σίτι και Τζιρόνα ανήκουν στο City Football Group, ενώ η Ineos ελέγχει τις επιχειρήσεις σε Γιουνάιτεντ και Νις.

Ωστόσο, έγινε πλέον σαφές πως η συνύπαρξη των μεν στο Champions League και των δε στο Europa επιτρέπεται, με τους «κόκκινους διαβόλους» πάντως να μην δύνανται να αποκτήσουν παίκτη από το κλαμπ της Νίκαιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x