Γαλλία

Διόρθωσε το αμυντικό… σκορποχώρι με φουλ επίθεση η Λιόν!

Μέσα σε 14 λεπτά στο δεύτερο μέρος η Λιόν ανέτρεψε το εις βάρος της 1-3 και με πρωταγωνιστή τον Ορμπάν, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, επικράτησε 4-3 της Στρασμπούρ!

Έπειτα από ένα ματς… ροντέο, η Λιόν έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 4-3 της Στρασμπούρ, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1!

Η ομάδα της Αλσατίας εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα των «λιονέ», όπου αρχικά προηγήθηκε μόλις στο 3’, ενώ στο 58’ έκανε το σκορ 1-3. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League πάτησε το… γκάζι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ορμπάν, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε δύο τέρματα, πέτυχε τρία γκολ σε 14 λεπτά για την ανατροπή!

Μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν οι Αλσατοί το σκορ, καθώς ο Νανάσι εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας των «λιονέ» και πλάσαρε ανενόχλητος. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά της Λιόν να εντείνει την πίεσή της και μετά τις ευκαιρίες του Μικαουτάντζε, ο Τολισό ισοφάρισε στο 44’, παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι του Λακαζέτ.

Τα πολλά αμυντικά λάθη της Λιόν… επέστρεψαν στο δεύτερο μέρος, με την Στρασμπούρ να «χτυπά» με δύο γκολ σε δέκα λεπτά (48’-58’) και να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων (1-3). Ωστόσο, οι «λιονέ» βρήκαν την απάντηση αρχικά με τον Μέιτλαντ-Νάιλς, καθώς στο 61’ πήρε νέο… ριμπάουντ από δοκάρι του Λακαζέτ, ο οποίος στο 65’ έδωσε την ασίστ στον Ορμπάν για την ισοφάριση (3-3)!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και με την καρφωτή κεφαλιά του Ορμπάν στο 72’ πήραν το προβάδισμα! Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λιόν διατηρούσε την κατοχή, αλλά δεν άλλαξε κάτι, παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 4-3.

Αυτή, ήταν η πρώτη νίκη της Λιόν στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 0-2, ενώ από την άλλη η Στρασμπούρ γνώρισε την πρώτη της ήττα και έμεινε στους 4 βαθμούς.

Η 3η αγωνιστική:

Παρασκευή 30/8
Λιόν-Στρασμπούρ 4-3
(44’ Τολισό, 61’ Μέιτλαντ-Νάιλς, 65’, 72’ Ορμπάν-3’ Νανάσι, 48’ Αντρέι Σάντος, 58’ Εμεγκά)

Σάββατο 31/8
Μπρεστ-Σεντ Ετιέν (18:00)
Μονπελιέ-Λανς (20:00)
Τουλούζ-Μαρσέιγ (22:00)

Κυριακή 1/9
Μονακό-Λανς (16:00)
Ανζέρ-Νις (18:00)
Χάβρη-Οσέρ
Ρεμς-Ρεν
Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x