Πορτογαλία

«Λιοντάρια» κορυφής

Έστω και προσωρινά, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Superliga η Σπόρτιγκ Λισαβόνας, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Μορεϊρένσε για την 30η αγωνιστική.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε με 1-0 στην έδρα της Μορεϊρένσε, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα πόντο μπροστά από τη δεύτερη Μπενφίκα, που έχει ένα ματς λιγότερο και σίγουρα τα «λιοντάρια» θα εύχονται να «γκελάρουν» οι «αετοί» τη Δευτέρα κόντρα στη Σετούμπαλ στο «Ντα Λουζ» για να ξαναπάρουν ένα προβάδισμα για τον τίτλο.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +6 από την προτελευταία θέση και εξακολουθούν να αγωνιούν για την οριστική παραμονή της στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, σκόραραν με τον Σλιμανί στο 16’ και έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σκελότο, Κόατες, Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοάο Μάριο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Μπράιαν Ρουίζ (73’ Ζέλσον Μάρτινς), Σλιμανί, Γκουτιέρεζ (89’ Ζοάο Περέιρα), Τζουγκ


«Έβγαλαν τα μάτια» τους Αρούκα και Ρίο Αβε μετά το μεταξύ τους 0-0 στην έδρα της πρώτης και δεν έκαναν βήμα παραπάνω για την έξοδο στο Europa League.

Έτσι, έδωσαν την ευκαιρία στην Εστορίλ, η οποία νίκησε εντός έδρας την Μποαβίστα με 1-0, να μειώσει στο -4 στις προνομιούχες θέσεις και να αφήσει την πρωταθλήτρια του 2001 μόλις στο +3 από την προτελευταία θέση.



Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:


Σάββατο 16/4

Αρούκα - Ρίο Άβε 0-0

Εστορίλ - Μποαβίστα 1-0
(87' Μάριον)

Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ 0-1
(16' Σλιμανί)

Κυριακή 17/4

Μπελενένσες - Ακαντέμικα (18:00)

Ουνιάο Μαδέιρα - Πάσος Φερέιρα

Μαρίτιμο - Γκιμαράες (20:15)

Πόρτο - Νασιονάλ (22:30)

Δευτέρα 18/4

Μπράγκα - Τοντέλα (21:00)

Μπενφίκα - Σετούμπαλ (23:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x