Stoiximan Super League

Λεντέσμα, ίσως ο… τελευταίος για Παναθηναϊκό

Σήμερα ή αύριο οι υπογραφές με τον Λεντέσμα για τον Παναθηναϊκό, που είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Μικρό «παράθυρο» για φορ ή Σίλντενφελντ. Προτάθηκε ο υιός Στρακόσια.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος έδωσε χθες τα χέρια με τους «πράσινους» και σήμερα ή αύριο θα υπογράψει για διετές συμβόλαιο (1+1 χρόνια) με αποδοχές περίπου 450.000 ευρώ το χρόνο χωρίς τα μπόνους.

Πλέον είναι αμφίβολο αν θα υπάρξει άλλη προσθήκη για το «τριφύλλι», αλλά πάντα υπάρχει ένα «παράθυρο», κυρίως για φορ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ξεχωρίσει τον Λαουτάρο Ρινάλντο, τον 23χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο που όμως έχει προσελκύσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ανοιχτό παραμένει πάντα του στόπερ, ωστόσο η λύση του Γκόρντον Σίλντενφελντ απομακρύνεται γιατί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν δείχνει να κάνει πίσω και να τον παραχωρεί. Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Θωμάς Στρακόσια, ο 21χρονος γιος του παλαίμαχου άσου, Φώτη, ωστόσο δεν φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί κι άλλος γκολκίπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x