Γαλλία

Aντίπαλος Παναθηναϊκού: Ο προπονητής της Λανς έστειλε Σπίρινγκς και Αμπντούλ-Σαμέντ να προπονούνται με τη β' ομάδα!

Με τη δεύτερη ομάδα της Λανς προπονούνται ο Στάιν Σπίρινγκς και ο Σαλί Αμπντούλ-Σαμέντ, έπειτα από απόφαση του προπονητή της ομάδας, Γουίλ Στιλ, εξαιτίας του συμπιεσμένου ρόστερ!

Μετά το μεγάλο θρίλερ στο Άμστερνταμ και το «σκληρό» αποκλεισμό από τον Άγιαξ στη διαδικασία των πέναλτι, ο Παναθηναϊκός, θα παίξει τα «ρέστα» του στα playoffs του Conference League όπου και θα αντιμετωπίσει τη Λανς με την πρώτη αναμέτρηση τα διεξάγεται την Πέμπτη (22/8) στο «Φελίξ Μπολάρ».

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και η ομάδα του Γουίλ Στιλ, πρόκειται να δώσουν αγώνες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, πριν τη μεταξύ τους συνάντηση, με το «τριφύλλι» να υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, τον Asteras Aktor ενώ η Λανς θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Ανζέρ (18/8, 18:00).

Τα πράγματα στη Λανς ωστόσο φαίνεται να μην πηγαίνουν τόσο καλά, καθώς η διοίκηση της ομάδας, έχει πάρει την απόφαση να ακολουθήσει οικονομική πολιτική «λιτότητας» και για αυτόν τον λόγο στοχεύει στην αποσυμπίεση του ρόστερ της, με τον Ελγέ Γουαχί να έχει ήδη πωληθεί στη Μαρσέιγ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γουίλ Στιλ, αναμένει και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ και για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να θέσει σε... διαθεσιμότητα δυο βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Στάιν Σπίρινγκς και τον Σαλί Αμπνούλ-Σαμέντ οι οποίοι πλέον προπονούνται με τη δεύτερη ομάδα!

Μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Σπίρινγκς, επέστρεψε από δανεισμό, καθώς αγωνιζόταν στην Τουλούζ και υπολογιζόταν μέχρι πρότινος, από τον νεαρό Άγγλο τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x