Κύπρος

Συνεχίζει να κυριαρχεί η Πάφος – Νίκη χρυσάφι για τον ΑΠΟΕΛ

Η Πάφος κατάφερε να με δυσκολία να λυγίσει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού (1-0), ενώ ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με τρεις σπουδαίους βαθμούς από την έδρα της ΑΕ Λεμεσού (1-2).

Η Πάφος συνεχίζει να οδηγεί με άνεση την κούρσα στο πρωτάθλημα Κύπρου και μετά το φινάλε της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Χουάν Καρσέδο κατάφερε να κερδίσει και τον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 και επανέφερε τη διαφορά από τον δεύτερο Άρη Λεμεσού στους έξι βαθμούς. Επιπλέον ο ΑΠΟΕΛ άλωσε την έδρα της ΑΕ Λεμεσού και συνεχίζει το κυνήγι της 4άδας.


Για την Πάφο ήρωας έγινε ένας παλιός μας γνώριμος. Ο Πέπε, έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020/21 πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 36ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ενώ από την άλλη πλευρά οι Μαιόλι στο 33’ και ο Σωτηρίου στο 39’ έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν απλώς να μειώσουν σε 2-1 με τον Τρικόφσκι στο 75 από τα 11 βήματα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 14/2
ΑΕΚ Λάρνακας-ΕΝΠ 4-1

Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων 2-1

Σάββατο 15/2
Εθνικός Αχνας-Ομόνοια 29ης Μαΐου 1-0

Ανόρθωση-Αρης Λεμεσού 0-3

Κυριακή 16/2
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου 3-1

Πάφος-Απόλλων Λεμεσού 1-0

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 1-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x