Κύπρος

Ξέφυγε στο +7 η Πάφος, νέα γκέλα για τον ΑΠΟΕΛ

Η Πάφος επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας Αραδίππου εκτός έδρας, ενώ ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού έμειναν στο 0-0.

Ούτε στη Λάρνακα σταμάτησε η πορεία της Πάφου, που επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας Αραδίππου και ξέφυγε στο +7 από τον Άρη Λεμεσού, έχοντας ματς παραπάνω.

Ο Σίλβα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 18', με τον Ντράγκομιρ να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του στο 56ο λεπτό.


Στη Λευκωσία, ο ΑΠΟΕΛ κόλλησε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έμεινε δίχως νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και είδε τη διαφορά του από τις πρώτες θέσεις να παραμένει μεγάλη.

Μάλιστα, στο -2, εκτός από τον Απόλλωνα, βρίσκεται και η Ανόρθωση, που νίκησε 1-0 (83' Ίλιεφ) την ΑΕΛ και προσέγγισε την εξάδα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7/2
Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια 2-3

Σάββατο 8/2
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού 0-0

Ομόνοια Αραδίππου-Πάφος 0-2

ΑΕΛ-Ανόρθωση 0-1

Κυριακή 9/2
Καρμιώτισσα Πολεμιδίων-Εθνικός Άχνας (16:00)
ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα (17:00)
Αρης Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x