Ελλάδα

Προκριματικά Euro U21: Πήρε το ντέρμπι με την Κροατία η Πορτογαλία και διατήρησε στη 2η θέση την Εθνική Ελπίδων!

Η Πορτογαλία πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-2) επί της Κροατίας στα προκριματικά του Euro U21, επιτρέποντας στην Εθνική Ελπίδων να διατηρηθεί (με ματς παραπάνω) στη 2η θέση του ομίλου.

Πέρασε και από την Κροατία η Πορτογαλία, με την Εθνική Ελπίδων να χαμογελά! Σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro U21, οι παντοδύναμοι Ίβηρες πήραν το «διπλό» (0-2) επί της Χρβάτσκα.

Έτσι, αφενός παρέμειναν στην πρώτη θέση, με επτά νίκες και μόλις μία ήττα, στην οποία (2-1) υπενθυμίζεται ότι τους υποχρέωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αφετέρου, λοιπόν, μ' αυτόν τον τρόπο η Εθνική -η οποία νωρίτερα πήρε ευρεία νίκη (0-4) κόντρα στα Νησιά Φερόε, στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη- διατηρήθηκε στη 2η θέση και στο +1 από την Κροατία, έχοντας όμως και παιχνίδι παραπάνω.

Οι Ελλάδα και Κροατία τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα της δεύτερης σε «τελικό» στις 15 Οκτώβρη, με την αντίπαλο της Εθνικής να αντιμετωπίζει τέσσερις μέρες νωρίτερα την Ανδόρα. Θυμίζουμε ότι η 2η θέση δίνει την πρόκριση είτε απευθείας στην τελική φάση (περνούν οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι) είτε στα μπαράζ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Πορτογαλία σημείωσε και τα δύο της γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μπερνάρντο (50') και Φορμπς (89').

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Κροατία U21-Πορτογαλία U21 0-2: Παρέμεινε στη 2η θέση η Εθνική Ελπίδων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x