Γενικά

Ο Κουρτουά μίλησε για τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική Βελγίου

Για τη διαμάχη του με τον Τεντέσκο, η οποία τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική Βελγίου, μίλησε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα του Βελγίου μετά την ανοιχτή διαμάχη του με τον Ντομένικο Τεντέσκο, μίλησε ο Τιμπό Κουρτουά.

Στο ντοκιμαντέρ του Amazon που είναι αφιερωμένο σε εκείνον, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης μιλά για την καριέρα του, την απογοητευτική παρουσία της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά την κόντρα του με τον προπονητή.

«Μετά την αποτυχία στο Κατάρ, συνέβησαν πολλά. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες μέσα στην ομάδα και θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου ότι η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί. Έψαχνα ιδέες για να αλλάξω το κλίμα με την έλευση του νέου προπονητή», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα του Βελγίου, μετά την απόφαση του Τεντέσκο να του πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού πριν από ένα παιχνίδι με την Αυστρία.

«Ήλπιζα να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτό το παιχνίδι, ως αναγνώριση για τη δουλειά και τα τόσα χρόνια που έχω περάσει με την εθνική ομάδα. Αλλά, την ημέρα του αγώνα έμαθα ότι αρχηγός θα είναι ο Λουκάκου. Μετά το ματς, εξήγησα στον προπονητή πώς αισθάνθηκα για αυτή του την απόφαση και εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να με απειλήσει λέγοντας ότι αν έφευγα από την ομάδα, θα τα έλεγε όλα στα Μέσα. Του απάντησα ότι δεν καταλάβαινα τι είχε να κερδίσει από αυτό και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Δεν αισθανόμουν πια χαρούμενος στην εθνική, οπότε ήταν καλύτερο να αποχωρήσω και να αφοσιωθώ πλήρως στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x