Oλλανδία

Κούμαν: «Ανοιχτή η πόρτα της εθνικής για τον Ντεπάι, άλλο Βραζιλία και άλλο Σαουδική Αραβία»

Ο Ρόναλντ Κούμαν διαχώρισε την περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι από αυτή του Στίβεν Μπέργκβαϊν, τονίζοντας πως το επίπεδο στη Βραζιλία είναι πολύ ανώτερο από αυτό στη Σαουδική Αραβία.

Πρόσφατα, ο προπονητής της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ήρθε σε ρήξη με τον Στίβεν Μπέργκβαϊν, καθώς επέκρινε δημόσια τον τελευταίο για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός εθνικής ομάδας.

Πολλοί θεώρησαν πως ο «θρύλος» των «οράνιε» θα κάνει το ίδιο και με τον Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος έφυγε από την Ευρώπη και πήγε στη Βραζιλία για την Κορίνθιανς. Ο Κούμαν, πάντως, ξεκαθάρισε πως η «πόρτα» της εθνικής παραμένει ανοιχτή για τον Ολλανδό επιθετικό, καθώς το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι υψηλότερου επιπέδου από αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

«Αποδοκίμασα τη μετακίνηση του Μπέργκβαϊν στη Σαουδική Αραβία, αλλά μαζί του (σ.σ: Ντεπάι) μπορεί να είναι διαφορετικά. Το επίπεδο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας δεν είναι το ίδιο, είναι υψηλότερο από αυτό της Σαουδικής Αραβίας και επομένως...

Ναι, ο Ντεπάι μπορεί ακόμα να είναι μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά θα εξαρτηθεί από τη φυσική του φόρμα και το επίπεδό του»
, είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x