Γενικά

Πήρε εκδίκηση από την Αργεντινή με σούπερ Χάμες η Κολομβία!

Η Κολομβία νίκησε 2-1 την Αργεντινή στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, χάρη σε γκολ και ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, παίρνοντας «εκδίκηση» για τον χαμένο τελικό του Copa America!

«Εκδίκηση» για τον χαμένο τελικό του Copa America, έστω και σε ένα ματς με πολύ μικρότερο διακύβευμα, πήρε η Κολομβία! Η ομάδα του Νέστορ Λορέντζο νίκησε 2-1 την Αργεντινή στο Estadio Metropolitano της Μπαρανκίγια, στο πλαίσιο των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την «αλμπισελέστε» στη διαδικασία, μετά από εκείνη κόντρα στην Ουρουγουάη. Από την άλλη, η Κολομβία παρέμεινε αήττητη, έχοντας 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, και πλησίασε την Αργεντινή (18 βαθμοί) στην κορυφή, έχοντας δύο λιγότερους (16 βαθμοί).

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 25' χάρη σε σέντρα του κορυφαίου του αγώνα, Χάμες Ροντρίγκες, και κεφαλιά του Γιερσόν Μοσκέρα από κοντά. Η Αργεντινή απάντησε στο 48', με τον Χάμες αυτή τη φορά να κάνει λάθος στον χώρο του κέντρου, δίνοντας την ευκαιρία στον Νικολάς Γκονζάλες να φύγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει για το 1-1.

Στο 56', ο Ντάνιελ Μουνιός δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Νικολάς Οταμέντι. Αρχικά, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», όμως ο VAR παρενέβη, με αποτέλεσμα η απόφαση να αλλάξει και να δοθεί πέναλτι υπέρ της Κολομβίας. Ο Χάμες ανέλαβε την εκτέλεση, έβαλε και γκολ μετά την ασίστ, και υπέγραψε το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Tα ματς της 8ης αγωνιστικής:

Κολομβία-Αργεντινή 2-1
Χιλή-Βολιβία (12:00 π.μ.)
Ισημερινός-Περού (12:00 π.μ.)
Βενεζουέλα-Ουρουγουάη (1:00 π.μ.)
Παραγουάη-Βραζιλία (3:30 π.μ.)

Η βαθμολογία:

Κολομβία-Αργεντινή 2-1: Εκδίκηση με σούπερ Χάμες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x