Πορτογαλία

«Κόλλησε» η Μπράγκα

Παίζοντας με εννιά παίκτες για 25’, η Μπράγκα δε νίκησε στην έδρα της Αρούκα (0-0) για την 24η αγωνιστική της Superliga και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τρίτη θέση και τα προκριματικά.

Η Μπράγκα ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Αρούκα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superliga και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Πόρτο στην τρίτη θέση στην προσπάθεια εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αγώνα περισσότερο από τους «δράκους», οπότε δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια τους για την πρώτη πεντάδα και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μένοντας στο -1 από τη Ρίο Αβε.

Οι φιναλίστ του Europa league του 2011 ήταν μεν καλύτεροι, όμως δεν άντεξαν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων τους και απάντησαν για να αποβληθεί στο 57’ ο Φόντε και ο Τζαβάν στο 65’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Βίλι Μπόι, Αργκους, Τζαβάν, Αλαν (72’ Μαρσέλο Γκοϊάνο), Φιλίπε Αουγκούστο (46’ Λουίζ Κάρλος), Βούκσεβιτς, Πέδρο Σάντος, Γουίλσον Εντουάρντο (62’ Στοϊλίκοβιτς), Φόντε


Ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Εστορίλ, η οποία σάρωσε με 3-0 τη Σετούμπαλ εντός έδρας και βρέθηκε, έστω και προσωρινά,στο -5 από την πρώτη πεντάδα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -7 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Άλωσε» το Οπόρτο η Ρίο Αβε, η οποία νίκησε 2-1 την Μποαβίστα και έμεινε στην πρώτη πεντάδα, έστω και οριακά στο +1, αφήνοντας την πρωταθλήτρια του 2001 στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Παρασκευή 26/2

Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα 3-0

Σάββατο 27/2

Μποαβίστα - Ρίο Άβε 1-2

Αρούκα - Μπράγκα 0-0

Εστορίλ - Σετούμπαλ 3-0

Κυριακή 28/2

Μαρίτιμο - Ακαντέμικα (18:00)

Μορεϊρένσε - Τοντέλα

Μπενφίκα - Ουνιάο Μαδέιρα (19:00)

Μπελενένσες - Πόρτο (21:15)

Δευτέρα 29/2

Γκιμαράες - Σπόρτινγκ (22:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x