Πορτογαλία

Κοντά σε Κιντέρο η Πόρτο

Πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ κατέθεσε, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport», η Πόρτο στην Πεσκάρα, προκειμένου να αποκτήσει τον Κολομβιανό Χουάν Φερνάντο Κιντέρο.

Αγωνίστηκε στην πιο αδύναμη ομάδα του Καμπιονάτο, την Πεσκάρα, η οποία, ουσιαστικά, από την αρχή του δεύτερου γύρου είχε υποβιβαστεί. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον Χουάν Φερνάντο Κιντέρο να διακριθεί ιδιαίτερα. Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες κίνησαν το ενδιαφέρον της Μίλαν, της Ίντερ, της Ουντινέζε και της Τζένοα, οι οποίες φέρονταν κοντά στην απόκτησή του.

Αυτή, όμως, που έκανε το αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Κιντέρο είναι η Πόρτο. Η διοίκηση των πρωταθλητών Πορτογαλίας κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Πεσκάρα, ύψους 10 εκατ. ευρώ, διπλασιάζοντας αυτή που είχε κάνει ο Ενρίκο Πρετσιόζι για λογαριασμό της Τζένοα.

Ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, δύσκολα θα αρνηθεί μια τέτοια προσφορά, καθώς τα έσοδα που θα έχει η ομάδα του την επόμενη χρονιά, αγωνιζόμενη στη Serie B, αναμένονται μειωμένα. Ωστόσο, ζήτησε διορία μερικές μέρες, ελπίζοντας πως κάποια από τις ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κιντέρο, θα ανεβάσει την προσφορά της, ξεπερνώντας, έστω και για λίγο, αυτή των Πορτογάλων.

Εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Χουάν Φερνάντο Κιντέρο θα αποχωρήσει από την Πεσκάρα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x