Europa League

Κλοπ: «Στο Ολντ Τράφορντ θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γ. για το Europa League και έδωσε υπόσχεση για τη ρεβάνς.

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Europa League.

Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα είναι ακόμα καλύτερη στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα: «Ήταν ένα τέλειο αποτέλεσμα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε κι άλλο αλλά ξέρουμε όλοι πως ο Ντε Χέα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Γι’ αυτό πρέπει να δημιουργείς όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες».

Παρότι -όπως δήλωσε ο Κλοπ- το θέμα πρόκρισης δεν έχει τελειώσει ακόμα, αρχίζει να βλέπει θετικά σημάδια στην απόδοση της ομάδας: «Αυτή είναι η Λίβερπουλ όπως την ήξερα πριν έρθω και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και όταν περάσουμε στην επόμενη φάση, τότε δεν θα ξέρω τι να κάνω!».

Ο 49χρονος προπονητής δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση με τον Φελαϊνί ο οποίος χτύπησε με αγκωνιά τον Εμρέ Τσαν, ενέργεια για την οποία δεν τιμωρήθηκε καθώς δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x