Γενικά

Τέλος εποχής για Κλαούντιο Μπράβο!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 41 ετών και μετά από μια σπουδαία καριέρα, ανακοίνωσε ο Χιλιανός τερματοφύλακας Κλαούντιο Μπράβο.

Τέλος εποχής για τον Κλαούντιο Μπράβο, με τον σπουδαίο Χιλιανό γκολκίπερ να γνωστοποιεί την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μέσω βίντεο το οποίο «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram…

«Γεια σε όλους, μέσα από αυτό το βίντεο θα ήθελα να σας πω ότι πρόκειται να αφήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους συλλόγους αγωνίστηκα, αλλά και στα μέλη της εθνικής ομάδα», ανέφερε μεταξυ άλλων ο Μπράβο, στο εν λόγω βίντεο.

Ο 41χρονος τερματοφύλακας μέτρησε 150 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, υπήρξε δε αρχηγός της «χρυσής γενιάς» της Χιλής, κερδίζοντας δύο φορές το Copa America το 2015 και το 2016!

Παράλληλα, στην τελευταία διοργάνωση και σε ηλικία 41 ετών και 77 ημερών, ο Μπράβο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς στο ματς με το Περού έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε στην διοργάνωση, που δημιουργήθηκε το 1916, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε από το 1977 ο Βολιβιανός τερματοφύλακας Κάρλος Τρούκο (39 ετών και 322 ημερών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x