Γενικά

Τέλος εποχής στην εθνική Δανίας: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Κιάερ

Την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Δανίας, ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media ο εμβληματικός αρχηγός της, Σιμόν Κιάερ.

Τέλος εποχής στην εθνική ομάδα της Δανίας, με τον επί σειρά ετών αρχηγό της, Σιμόν Κιάερ, να ανακοινώνει την απόσυρσή του.

Στα 35 του, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε το διεθνές ντεμπούτο του το 2009 και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 132 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας λιγότερες εμφανίσεις μόνο από τον Κρίστιαν Έρικσεν (134).

Ο Κιάερ ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησής του στα social media, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Όσα ανέφερε ο Κιάερ στην ανάρτησή του:

«Όλα κάποτε τελειώνουν. Αποφάσισα να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα της Δανίας μετά από 15 φανταστικά χρόνια. Η ώρα του αποχαιρετισμού έφτασε, αλλά αισθάνομαι λύπη, γιατί η εθνική ομάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμένα και υπήρξε μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Όταν ήμουν τεσσάρων ετών και ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, δεν μπορούσαν καν να φανταστώ ότι στο μέλλον θα είχα 132 διεθνείς εμφανίσεις για τη χώρα και ότι θα έπαιζα συνολικά σε έξι Παγκόσμια Κύπελλα και Euro. Είμαι πολύ περήφανος για το τεράστιο προνόμιο του να είμαι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και τους πολλούς συμπαίκτες που είχα ανά τα χρόνια, και περισσότερο από όλους τους τρομερούς φιλάθλους, για όλα όσα καταφέραμε μαζί. Ήταν τιμή μου και προνόμιο να εκπροσωπώ τη Δανία»
.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x