Πορτογαλία

Πήραν εκδίκηση Ζέσους και Σπόρτινγκ!

Ούτε που άφησαν να γίνει ντέρμπι το Μπενφίκα-Σπόρτινγκ τα «λιοντάρια», που σάρωσαν με 3-0 την αντίπαλό τους στο «Ντα Λουζ» για την όγδοη αγωνιστική της Superliga και παρέμειναν στην κορυφή.

Η Σπόρτινγκ του Ζόρζε Ζέσους σάρωσε με 3-0 την Μπενφίκα, πρώην ομάδα του τεχνικού της, στο «Ντα Λουζ», στο παραδοσιακό ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Superliga και παρέμεινε σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η ισόβαθμή της Πόρτο κόντρα στην Μπράγκα στο δεύτερο ντέρμπι της ημέρας.

Αντίθετα, οι «αετοί» έδειξαν πως δεν βρίσκονται στην ιδανικότερη αγωνιστική κατάσταση, παρά το καλό τους ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας στο -8 από την κορυφή και την «αιώνια» τους αντίπαλο και έχοντας «βουνό» μπροστά τους για να καλύψουν τη διαφορά, έχοντας, πάντως, και ένα αγώνα λιγότερο.

Τα «λιοντάρια» έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο και σκόραραν με τους Γκουτιέρεζ στο 9’, Σλιμανί στο 21’ και Ρουίζ στο 36’ και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν συντήρηση δυνάμεων μην αφήνοντας τους «αετούς» να πιέσουν και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να μειώσουν και να μπουν στο ματς. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, στο 77’ μπήκε ως αλλαγή ο Κώστας Μήτρογλου.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Σίλβιο, Λουϊζάο, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Σάμαρης, Ελισέου (46’ Φέισα, 67’ Πίτσι), Ραούλ Χιμένεζ, Ζόνας, Γκαϊτάν, Γουέδες (77’ Μήτρογλου)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πάουλο Ολιβέιρα, Νάλντο, Τζέφερσον, Ζοάο Μάριο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (78’ Ακουϊλάνι), Ρουίζ, Γκουτιέρεζ, Σλιμανί (85’ Ζέλσον Μάρτινς)



Παρασκευή 23/10

Νασιονάλ-Μποαβίστα 0-0

Σάββατο 24/10

Μαρίτιμο-Πάσος Φερέιρα 0-2

Εστορίλ-Ρίο Αβε 2-2

Γκιμαράες-Ακαντέμικα 1-1

Κυριακή 25/10

Αρούκα-Τοντέλα 1-1

Μορεϊρένσε-Σετούμπαλ 0-2

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ 0-3

21:15 Πόρτο-Μπράγκα

Δευτέρα 26/10

22:00 Μπελενένσες-Ουνιάο Μαδέιρα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x