Πορτογαλία

Καθαρίζουν και χωρίς Μήτρογλου οι «αετοί»

Έστω και χωρίς να σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου, η Μπενφίκα σάρωσε 4-0 τη Φεϊρένσε στο «Ντα Λουζ» για την έβδομη αγωνιστική της Superliga και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπενφίκα σάρωσε με 4-0 τη Φεϊρένσε στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Superliga και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από τις δεύτερες Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο και παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, έστω και αν δε σκόραρε σε αυτό το ματς ο Κώστας Μήτρογλου.

Αντίθετα, η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία έμεινε στο –3 από τις προνομιούχες θέσεις και εξακολουθεί να διεκδικεί κάτι καλό τη φετινή περίοδο.

Οι «αετοί» σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισαν», έχοντας προηγηθεί με το αυτογκόλ του Αουρέλιο για να αναλάβουν τη «σκυτάλη» οι Σάλβιο, Τσέρβι και Γκριμάλντο. Μέχρι το 77' αγωνίστηκε ο Ελληνας επιθετικός, όπως και ο Τάσος Καραμάνος για τους φιλοξενούμενους, χάνοντας μία ευκαιρία στο τελευταίο δεκάλεπτο.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Εντερσον, Νέλσον Σεμέδο, Λουϊζάο, Λίντελοφ, Γκριμάλντο, Φέισα, Σάλβιο, Πίτσι, Καρίγιο (65' Τσέρβι), Γκονσάλο Γουέδες (84' Ζίβκοβιτς), Μήτρογλου (77' Ζοσέ Γκόμες)


«Πέρασε» από την έδρα της Σετούμπαλ η Μαρίτιμο με 1-0 και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x