Ισπανία

Κασαδό: «Είναι απίστευτο να έχεις τα αρχ@@@ να παίζεις τόσο ψηλά με τη Ρεάλ»

Η ατάκα της βραδιάς από τον 21χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Κασαδό, για τον θρίαμβο επί της Ρεάλ.

Ο Μαρκ Κασαδό είναι η αποκάλυψη της φετινής Μπαρτσελόνα. Ο 21χρονος μέσος ήταν καταπληκτικός και στον θρίαμβο με 4-0 επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», ενώ πιστώνεται και την υπέροχη κάθετη πάσα για το πρώτο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στον πιτσιρικά από την Masia ανήκει και η ατάκα της βραδιάς. «Είναι απίστευτο να έχεις τα αρχ@@@ να παίζεις τόσο ψηλά άμυνα με τη Ρεάλ. Είναι κάτι που κάνουμε από την αρχή της σεζόν και λειτουργεί μέχρι στιγμές. Η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας είναι καταπληκτική», τόνισε ο Κασαδό αναφερόμενος στο γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν 12 φορές οφσάιντ τους αντιπάλους τους.

Όσο για τα νεύρα στο φινάλε του αγώνα; «Πανηγυρίζαμε το 4-0 και είδα ότι κάποιοι από τον πάγκο της Ρεάλ είχαν νεύρα απέναντί μας. Όμως εμείς δεν είχαμε πει τίποτα, είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά στους πανηγυρισμούς των τερμάτων μας», είπε.

Τέλος, μιλώντας για τα πολλά μέλη της χθεσινής «Μπάρτσα» που προέρχονται από τις ακαδημίες της, τόνισε: «Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα παράγει πολλούς καλούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Η δουλειά που γίνεται στη Masia είναι καταπληκτική, γι’ αυτό και φτάνουμε τόσοι πολλοί παίκτες έτοιμοι να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x