Stoiximan Super League

Και η Βιγιαρεάλ για Ρομπέρτο;

Σενάριο για «σφήνα» του «κίτρινου υποβρυχίου» σε Ίντερ και Βαλένθια με πρόταση για τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, με την Βιγιαρεάλ να κινείται άμεσα.

Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ, η Βιγιαρεάλ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Σύμφωνα με αυτό, η ισπανική ομάδα είναι πρόθυμη να καλύψει το ποσό που απαιτεί η ρήτρα για να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα των νταμπλούχων.

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Ασένχο, που υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το Νοέμβριο, έχει οδηγήσει το «κίτρινο υποβρύχιο» σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ασφαλώς ο Ρομπέρτο, παρουσιάζεται εδώ και καιρό, ως βασικός στόχος των Βαλένθια και Ίντερ, αλλά η Βιγιαρεάλ, όπως λένε τα σενάρια είναι έτοιμη να δώσει τη ρήτρα και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία και με τον παίκτη.

Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζεται πως ο παίκτης δεν πωλείται. Όμως με δεδομένο πως υπάρχει ρήτρα 8 εκ ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη αν κάποια ομάδα την καλύψει και ο Ισπανός θέλει να αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x