Γενικά

Καυτός Μπενζεμά και… τεσσάρα της Αλ Ιτιχάντ σε Φορτούνη-Κουρμπέλη

Με μπροστάρη τον Μπενζεμά και τους Αουάρ, Μπεργκβάιν να τον πλαισιώνουν, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε 4-1 της Αλ Καλίτζ του Δώνη και των Φορτούνη-Κουρμπέλη.

Αδύναμη αποδεικνύεται η Αλ Καλίτζ… Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε με ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, χάνοντας αυτή τη φορά με 4-1 στην έδρα της ισχυρής Αλ Ιτιχάντ.

Μπροστάρης για τους νικητές ο καυτός Μπενζεμά που μετράει έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ οι Φορτούνης-Κουρμπέλης ήταν βασικοί αλλά δεν έφτασαν σε καμία περίπτωση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετράνε τέσσερις πόντους σε πέντε ματς.

Πριν ο Γάλλος σούπερ σταρ αναλάβει δράση, πάντως, η Αλ Καλίτζ είχε προλάβει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη της τελική, με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Νάρεϊ, να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό. Μάλιστα, παρά την πίεση που δέχτηκαν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν ως το ημίχρονο και άρχισαν να πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν τελείως, με τους παίκτες της Ιτιχάντ να καθαρίζουν το παιχνίδι σε ένα καυτό εικοσάλεπτο. Αρχικά, ο Μπενζεμά από ασίστ του Αουάρ στο 49’ ισοφάρισε, με τον δημιουργό να γίνεται σκόρερ έξι λεπτά αργότερα για να υπογράψει την ανατροπή.

Ο Μπεργκβάιν με το πρώτο του γκολ στη Σαουδική Αραβία έγραψε το 3-1 στο 68’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έκανε χώρο στον αγωνιστικό χώρο για να περάσει ο Φάμπιο Μαρτίνς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλ Γκαμντί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x