Conference League

Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό, όνειρο η επιστροφή στη Λεβάντε»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δήλωσε αποφασισμένος για τον πέμπτο του ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την… αιώνια αγάπη του για τη Λεβάντε!

Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο έδωσε ο Βιθέντε Ιμπόρα, στο περιθώριο του αποψινού τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Το όνειρό μου είναι πάντα να γυρίσω στη Λεβάντε, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει ότι γίνονται πράγματα όταν δεν τα περιμένεις, για αυτό προσπαθώ να πολεμάω μέχρι τέλους», είπε ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» στο «superdeporte.es».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Μας έμεινε μια πικρή γεύση στο τέλος, είχαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, έχουμε μια ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που περιμένουν όλοι για χρόνια και να δώσουμε μια μεγάλη σημασία στο φινάλε. Νιώθω έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος, όπως όλοι μέσα στην ομάδα».

Όσο για τον πιθανό επαναπατρισμό του; «Δεν χρειάζεται να ρωτάτε, το είχα π[ει όταν έφυγα ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στον τελικό. Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα, αλλά είμαι ήρεμος. Ξέρουν τι θέλω και τι σκέφτομαι», σχολίασε με νόημα ο Ιμπόρα.

Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x