Γενικά

Μα τι κάνει; Νέο χατ-τρικ μέσα σε τέσσερις μέρες ο Μέσι και εξάρα η Ίντερ Μαϊάμι

Με νέο χατ-τρικ του Μέσι και τον Σουάρες να προσθέτει δύο γκολ και δύο ασίστ, η Ίντερ Μαϊάμι συνέτριψε με 6-2 και ανατροπή τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Η Ίντερ Μαϊάμι ολοκλήρωσε με νίκη και μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι την κανονική περίοδο στο MLS. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην έδρα της από τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, επικράτησε με 6-2 και πλέον ετοιμάζεται για τα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσει στους «16» Μόντρεαλ FC ή Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 57’ και κατάφερε τέσσερις μέρες μετά το ματς με την Βολιβία να πετύχει εκ νέου χατ-τρικ, καθώς σκόραρε στο 78’, το 81’ και το 89’, το ένα γκολ με ασίστ του Τζόρντι Άλμπα και δύο από ασίστ του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φορ ήταν αυτός που είχε φροντίσει να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τέρματα στο 40’ και το 43’, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 58’ ο Μπέντζαμιν Κρεμάσκι.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο τελείωσε την κανονική περίοδο στην κορυφή της Ανατολής με 74 βαθμούς (66 η δεύτερη Κολούμπους Κρου) έχοντας 22 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x