Stoiximan Super League

Η αλλαγή προπονητή στη Λας Πάλμας δυσκολεύει την παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, κάτι που θεωρητικά δυσκολεύει την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, έκανε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Κίκε Σετιέν ήταν αυτός που επιθυμούσε την αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο από την ομάδα, με τους δύο να μην έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση. Ο 58χρονος τεχνικός δε, ήταν απογοητευμένος με τα… νυχτοπερπατήματα του Ισπανού φορ και είχε δώσει την έγκριση να παραχωρηθεί δανεικός.

Η αποχώρηση του Σετιέν από την ομάδα, συνδέεται άμεσα με την ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την Λας Πάλμας, θα θελήσει να δοκιμάσει ο ίδιος τον Αραούχο, για να δει εάν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο έχει… κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων και των οπαδών της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του και η επιθυμία για παραμονή του στην ομάδα, αποτελεί κοινό μυστικό στην Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x