Γενικά

Η San Antonio του ΟΠΑΠ Unileague θα ζήσει το όνειρο της Ευρώπης

Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 16 ομάδες από 15 χώρες της Ευρώπης και η San Antonio θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οι πρωταθλητές της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης του ΟΠΑΠ Unileague εξασφάλισαν το δικαίωμα συμμετοχής τους στη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση 7x7 που θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα της Γεωργίας υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας socca / mini ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 16 ομάδες από 15 χώρες της Ευρώπης και η San Antonio θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας.

Το τουρνουά αυτό αποτελεί μία νέα πρόκληση για την καλύτερη ομάδα mini ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και αν καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την 4αδα στο τουρνουά θα ανταμειφτούν και με μεγάλα χρηματικά έπαθλα, γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό της διοργάνωσης.

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν οι πρωταθλητές για την Γεωργία μιλήσαμε με τον αρχηγό και ιδρυτή της San Antonio, Νικολά Λαμπάι αναφορικά με τους στόχους της ομάδας και το ποσό ξεχωριστό είναι να εκπροσωπούν την χώρα τους.

Ποια είναι η σύνθεση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την San Antonio στην διοργάνωση;

Η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί από 9 ποδοσφαιριστές και 3 μέλη του σταφ. Δυστυχώς, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν θα είναι όλοι οι παίκτες μας διαθέσιμοι, όμως οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η San Antonio είναι μια οικογένεια, και αυτή η αίσθηση ενότητας είναι που μας δίνει δύναμη. Στην Τιφλίδα θα κατέβουμε με ένα ρόστερ που αποτελείται από “αφανείς ήρωες”, παίκτες που στηρίζουν την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν στο ΟΠΑΠ Unileague. Παρόλο που κάποιοι παίκτες μας, όπως οι Αρμάντο, Μπίμαι, Χατζής, Σινό, και Φλώρος, ίσως να λείπουν, είμαι σίγουρος για όσους θα είναι εκεί. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς φόβο, με λίγες ίσως αλλαγές στη στρατηγική, αλλά πάντα με στόχο τη νίκη.

Πόσο ξεχωριστό είναι να παίζεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση ως αρχηγός και να εκπροσωπείς την Ελλάδα;

Το να παίζω σε μια διεθνή διοργάνωση ως αρχηγός της ομάδας μου είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την Ελλάδα και την ομάδα μας. Όμως, θέλω να τονίσω ότι αυτή η ομάδα αποτελείται από όλους μας. Όλοι έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια δέσμευση. Για την Ελλάδα και το μίνι ποδόσφαιρο, θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Είναι τιμή μας και χρέος μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πόσο σημαντική είναι η στήριξη των φίλων της San Antonio, που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια από την Ελλάδα;

Η στήριξη των φίλων μας είναι ανεκτίμητη. Οι φίλοι της San Antonio είναι πάντα δίπλα μας, ακόμα και όταν δεν μπορούν να είναι παρόντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια της San Antonio είναι τόσο μεγάλη και δεμένη. Όλοι μας, από τους παίκτες μέχρι τους οπαδούς, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ειδικά φέτος, με την εξαιρετική σεζόν που διανύσαμε, η στήριξή τους ήταν καθοριστική. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί μας στην Τιφλίδα, ξέρω ότι θα παρακολουθούν και θα μας στηρίζουν από την Ελλάδα. Για αυτούς παίζουμε και για αυτούς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x