Πορτογαλία

Η Ligue 1 και το ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Συνολικά πέντε αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση το τριήμερο 12-14/12

Τα αστέρια του Championnat και το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, Πόρτο – Μπενφίκα, «παίζουν» μπάλα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Λυών - Καέν, Ναντ – Μπορντό, Μπαστιά - Ρεν και Μονακό - Μαρσέιγ για τη 18η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, καθώς και τον αγώνα Πόρτο – Μπενφίκα για την 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Το τριήμερο μεταδόσεων ξεκινάει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 21:30 με τη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, του αγώνα Λυών - Καέν σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 18:00, με την κάλυψη του παιχνιδιού Ναντ - Μπορντό από το Novasports 7, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και στις 22:00, με τη μετάδοση του αγώνα Μπαστιά – Ρεν από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση, Μονακό - Μαρσέιγ στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, αλλά και με το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, Πόρτο – Μπενφίκα που θα μεταδοθεί στις 22:00 από το Novasports 3, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:
Ligue 1
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, 21:30, Λυών - Καέν, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 18:00, Ναντ – Μπορντό, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 6
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 21:00, Μπαστιά - Ρεν, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 22:00, Μονακό - Μαρσέιγ, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 2 και Novasports 2 HD

Πορτογαλικό πρωτάθλημα
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 22:00 Πόρτο – Μπενφίκα, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x