Γενικά

Τρελάθηκε ο Γκατούζο μετά το «διπλό» στο Ζάγκρεμπ και πήρε δώρο στους παίκτες του το iPhone 16!

Η Χάιντουκ άλωσε το Ζάγκρεμπ επικρατώντας 1-0 της Ντινάμο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να ξοδεύει καμιά 40αριά χιλ. ευρώ, κάνοντας δώρο από ένα iPhone 16 στους ποδοσφαιριστές του.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Κροατίας φιγουράρει η Χάιντουκ Σπλιτ. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο χρειάστηκε ένα γκολ του Μάρκο Λιβάγια για να φύγει νικήτρια από το Ζάγκρεμπ, επικρατώντας 1-0 της Ντινάμο και βρίσκεται στο +1 από την αντίπαλό της.

Το σπουδαίο αυτό «διπλό» έκανε τον Γκατούζο να… τρελαθεί και θέλησε να το γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους ποδοσφαιριστές του. Τι έκανε, λοιπόν; Τους πήρε από ένα δώρο και μάλιστα ιδιαίτερα ακριβό.

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε καμιά 40αριά χιλ. ευρώ και πήρε από ένα iPhone 16 στους παίκτες της ομάδας του. Το ποσό που ξόδεψε ασφαλώς δεν είναι μικρό, αν και ο ίδιος έχει βγάλει πολλά χρήματα στην καριέρα του. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει τονίσει ότι στην καριέρα του έβγαλε αρκετά και ότι δεν ασχολείται με την προπονητική για τα χρήματα, αλλά γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του.

Σίγουρα, με την κίνησή του αυτή κέρδισε ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αποτελεί έναν άνθρωπο που ξέρει να επικοινωνεί με το περιβάλλον του και να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x