Ιταλία

Μεγάλη επιστροφή στη Γιουβέντους: Ο Κιελίνι γυρίζει σπίτι του - Ο ρόλος που θα αναλάβει

Χρέη Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων στη Γιουβέντους θα αναλάβει ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Στην αγαπημένη του Γιουβέντους επιστρέφει δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Αυτή τη φορά, βέβαια, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση από την περασμένο Ιανουάριο, όχι ως παίκτης. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος στόπερ θα αναλάβει από τη Δευτέρα (16/9) χρέη Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων των «μπιανκονέρι».

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Ιταλός (117 φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα), μέτρησε 561 συμμετοχές (36 γκολ και 26 ασίστ) με τη φανέλα της Γιουβέντους, πριν την οποία είχε αγωνιστεί και σε Λιβόρνο και Φιορεντίνα. Εν συνεχεία, μετακόμισε στους Λος Άντζελες FC, με τους οποίους και ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έπαψε ποτέ να είναι ασπρόμαυρος: Στην καρδιά του, στην ψυχή του, στις αξίες που πάντα πρέσβευε, εντός κι εκτός γηπέδου.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικών Θεσμικών Σχέσεων της Γιουβέντους.

Ο Τζόρτζιο θα εκπροσωπεί τον σύλλογο σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα με τις σπουδές που έχει αποκτήσει ο Τζόρτζιο στον ακαδημαϊκό του τομέα, αλλά προφανώς και με την προσωπικότητά του ως ανθρώπου, ποδοσφαιριστή, αρχηγού και θρύλου της Γιουβέντους.

Από το παρελθόν στο παρόν: καλώς ήρθες στο σπίτι, Τζόρτζιο!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x