Ισπανία

«Φούμαρα» για Μαν. Γιουνάιτεντ και Νεϊμάρ

Μπορεί η Sun να επιμένει περί ενδιαφέροντος της Μαν. Γιουνάιτεντ για τον Νεϊμάρ, ωστόσο ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα.

Η Sun κυκλοφόρησε χθες το σενάριο περί ενδιαφέροντος της Μαν. Γιουνάιτεντ για τον Νεϊμάρ, ενώ στο σημερινό της φύλλο αναφέρει πως ο Πίνι Ζάχαβι ήταν στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα της με τη Νιούκαστλ. Μόνο που… μάνατζερ του Νεϊμάρ δεν είναι ο Ισραηλινός, αλλά ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος έβαλε τέλος στα σενάρια.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Ο Νεϊμάρ έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Οι βρετανικές εφημερίδες είναι όλο φήμες και σενάρια. Ποτέ δεν υπήρχε σκέψη στην Μπαρτσελόνα για πώληση του Νεϊμάρ και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος εκεί», τόνισε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου σταρ στη Globo.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, που ρωτήθηκε για το θέμα χθες, μετά το 0-0 με τη Νιούκαστλ, απάντησε: «Δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε για κάθε παίκτη στον κόσμο και το κάνετε σε κάθε συνέντευξη Τύπου και κάθε φορά απαντώ το ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x