Ισπανία

Φλικ: «Φάνηκε η ποιότητα των μεσοεπιθετικών»

Στο καλό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Χάνι Φλικ μετά το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Ο Χάνσι Φλικ τόνισε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήξεραν τ να κάνουν σε άμυνα κι επίθεση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε τη ευτυχία του που εργάζεται στους «μπλουγκράνα», στήθηκε στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια κι εξέφρασε την περηφάνια του για τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο, τα πήγαμε καλά. Στο τέλος, κάναμε τις σωστές αλλαγές στο ημίχρονο. Οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά. Οι παίκτες έδειξαν την ποιότητά τους μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Όλοι ήξεραν τι να κάνουν, στην άμυνα και στην επίθεση. Πάντα λέω ότι μας αρέσει να βελτιωνόμαστε. Δεν ήταν εύκολο σήμερα, αλλά αμυνθήκαμε καλά. Είμαστε σίγουροι για την τακτική ιδέα μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος που εργάζομαι στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια φανταστική δουλειά. Νιώθω ευτυχισμένος. Παίξαμε ένα φανταστικό παιχνίδι κι είμαι περήφανος. Είμαι χαρούμενος για τον Πένια), ο οποίος τα πήγε καλά. Είναι σημαντικό να κρατάς ανέπαφη την εστία σου. Οι παίκτες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πανηγύρισαν στα αποδυτήρια, είναι ωραίο να το βλέπεις. Είμαι πραγματικά περήφανος για την εμφάνισή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x