Πορτογαλία

Στην Πορτογαλία η Φλαμένγκο για τον Ζόρζε Ζέσους!

Στη Λισαβόνα για να αρχίσει απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπενφίκα θα ταξιδέψουν οι επικεφαλής της Φλαμένγκο, ώστε να επαναφέρουν στη Βραζιλία τον Ζόρζε Ζέσους.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια της Φλαμένγκο να επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ζόρζε Ζέσους και στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής των «αετών», Μάρκοζ Μπραζ και Μπρούνο Σπίντελ, θα είναι την Παρασκευή στη Λισαβόνα για απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται μια πάρα πολύ δύσκολη επιχείρηση, καθώς ο έμπειρος προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και επιπλέον η διοίκηση της Μπενφίκα είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδεχθεί να αφήσει τον προπονητή της να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, η Φλαμένγκο έχει στη λίστα της άλλες τρεις επιλογές για τον πάγκο, καθώς η εναλλακτική επιλογή είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που επίσης έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα, ο Πάουλο Φονσέκα που παραμένει χωρίς ομάδα και στα υπ’ όψιν είναι και ο Πάουλο Σόουζα, που είναι στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x