Πορτογαλία

Ο μαγικός Γκιόκερες οδηγεί και φέτος τη Σπόρτινγκ, κάνοντας το 3x3

Με τέτοιες… αδιανόητες επιδόσεις από τον Γκιόκερες, πώς να μη διατηρήσει το απόλυτο; Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε το 3x3 στην Primeira Liga, επικρατώντας 5-0 της Φαρένσε εκτός έδρας.

Μπορεί να γίνεται σχεδόν καθημερινά κουβέντα για τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως, ο Βίκτορ Γκιόκερες παραμένει… αδίστακτος και ασταμάτητος μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Το «τανκ» από τη Σουηδία πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ για φέτος, κατάφερε να φτάσει στα 5 τέρματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Primeira Liga, για να κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 3x3 στην έναρξη της νέας σεζόν με το τελικό 5-0, το βράδυ της Παρασκευής.

Στο 27’ με δυο επαφές έχοντας βρεθεί στο σωστό σημείο για να τελειώσει τη φάση έκανε το 1-0, ενώ, στο 41’ διπλασίασε τα τέρματά του από την άσπρη βούλα. Μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος η Σπόρτινγκ ισοπέδωσε τη Φαρένσε.

Ο Γκιόκερες στο 66’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και ο Αφρίκο Λούκας με αυτογκόλ ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 81’ ο Έντουαρντ Μάρκους «χορεύοντας» την αντίπαλη άμυνα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x