Πορτογαλία

«Έχει ποιότητα ο Φέισα»

Ο Λιούμπινκο Ντρούλοβιτς, άλλοτε παίκτης της Μπενφίκα, μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για τον συμπατριώτη του, Λιούμπομιρ Φέισα.

Μετά τον Πάουλο Μασάντο, ένας ακόμη άνθρωπος που ξέρει καλά τον Λιούμπομιρ Φέισα κλήθηκε να μιλήσει στον πορτογαλικό Τύπο για τον Σέρβο μέσο. Ο λόγος για τον συμπατριώτη του, Λιούμπινκο Ντρούλοβιτς, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ πλέον είναι προπονητής της εθνικής Νέων της Σερβίας.

«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της εθνικής Σερβίας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Μάτιτς. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης. Είναι βέβαια κι αυτός ψηλός και δυνατός, αλλά κρατά περισσότερο τη θέση του. Κλέβει μπάλες, παίζει απλά και είναι έμπειρος. Ξέρει να καλύπτει τα κενά, να παίζει χωρίς την μπάλα και να παίρνει καλές θέσεις, αλλά δεν συμμετέχει τόσο πολύ στο επιθετικό παιχνίδι όσο ο Μάτιτς», τόνισε ο Ντρούλοβιτς.

«Προτιμά τις σίγουρες και κοντινές πάσες. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα και δυνατότητες, έχει παίξει στο Champions League και αν πάει στην Μπενφίκα θα έχει τη βοήθεια των Σέρβων που υπάρχουν στην ομάδα. Όσο για τις αδυναμίες του, πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικός και γρήγορος στις κινήσεις του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x